Maisstuing

Tilbehøret som passer til nesten all grillmat! Samme hva du skal spise av grønnsaker, fisk eller kjøtt – en søt og kremet maisstuing slår ikke feil.
20-40 min
1 av 5 om dagen

Ingrediensliste

Ingredienser

Fremgangsmåte

Kutt løk i små terninger og ha i en liten kjele sammen med smøret. Stek løken et par minutter på høy varme til den er gylden. Rør med jevne mellomrom.

Finhakk hvitløk eller bruk en hvitløkpresse og ha oppi kasserollen. Stek et minutt.

Sil av maisen og ha oppi kasserollen. Stek maisen et par minutter mens du rører.

Ha oppi matfløten og kok opp. Skru av varmen og kjør blandingen i en stavmikser eller blender. Spe på med en dæsj ekstra matfløte eller vann hvis du ønsker en mer flytende konsistens.

Smak til med salt og pepper, og topp med urter.

Del på Facebook